Paul Fielder Polaris

Igår kom den äntligen - dressyrsadeln jag skickat efter från Sadelmagasinet. En Paul Fielder Polaris som var en av ca tre sadlar som såg ut att kunna passa Helge. 
Den är lite för vid men med min correction pad tycker jag den ligger bra, ska dock be en sadelutprovare komma ut och kolla ordentligt innan jag bestämmer mig. Den var iaf underbar att rida i Helge verkade också trivas i den för han var så himla fin att rida idag. Lite skritt och trav i skogen där jag bara checkade av gas, broms, mjuk och lätt. 
 
Igår när vi var ute och gick släpade jag fram en massa pinnar/små stockar på en stig där aldrig någon går så nu ska jag försöka rida den stigen så ofta det går och lyfta på benen, det behöver han, både framben och bakben.
 
Vi får se hur det blir med sadeln efter att Ulla har kollat den. Jag HOPPAS verkligen att den kan funka för både jag och Helge trivs med den så här långt. Man kom väldigt nära hästen och det gillar jag, inte den där känslan att man sitter uppepå liksom. Såklart väldigt dyr men nu vill jag ha ordentliga grejer som vi båda trivs med och får ut vårat bästa av.
 
Från gårdagens klättrings- och släpa pinnar-promenad =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0