Kvällstrött

Jag har börjat vara så himla trött på kvällarna efter jobb och stall. Sätter jag mig ner skulle jag kunna somna på sekunden och det mesta känns jobbigt att genomföra så nu har jag satt upp små mål som jag ska "klara av" varje dag. Det är inga stora mål. Det kan vara att tvätta och hänga en maskin tvätt plus laga mat. Det räcker för att jag ska känna mig nöjd med dagen. Idag var mina små mål att laga mat och plugga matte. Ibland orkar jag inte laga mat ens. Vet inte varför jag blir så orkeslös men att kliva upp 04,45 på morgonen och komma hem vid 19 efter jobb och stall utan paus emellan tär lite på orken antar jag.
 
Igår red jag Grande en sväng på ängen medan Helge bara fick gå i hagen. Bara och bara förresten, han härjade hej vilt och bockade och hade jättekul för sig själv den token. Nybehandlad och allt. Men men han behöver röra på sig och mår sämre av att stå i någon liten ruta och vända runt, runt (såklart på veterinärs inrådan att han går i vanlig hage).  
 
Idag red jag honom en sväng i skogen och bara kände på gas, broms och att han inte var framtung. Han var fin och lydig och när jag testade vänster galopp två, tre steg kändes den RIKTIGT bra. Får hoppas det är så att han är bättre. Återbesök nästa vecka. Bara av nyfikenhet ringde jag Nino och hörde om jag hade IRAP kvar i Borlänge och det fanns. Problemet är väl att det kan vara för lite och kanske det blivit för gammalt nu för det var nog över 2 år sedan Helge fick IRAP i sina hovleder (som varit bra sedan dess, TA. I. TRÄ).
 
Nu blir det några till mattetal och en dusch sen sängen. Kanske mer än 6 timmars sömn per natt kan vara lösningen på mitt ovanstående problem ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0