Investering.

Har bestämt mig för att satsa på att investera i en kvalitétssadel till Helge. Dressyrsadel. Måste sälja båda mina sadlar isf för att ha råd med något som uppfyller både mina och Helges krav. Jag får klara mig utan hoppsadel ett tag helt enkelt. Jag rider ju mycket ut men det är inte så att jag är ute och galopperar i jockeyläder eller klättrar i berg så dressyrsadel kommer funka bra ändå. Trava bommar osv kommer också gå bra i en dressyrsadel. Har hittat ett par stycken jag kan tänka mig men vi får se hur det blir. Först och främst ska Helge tillbaka till Borlänge och se hur han mår i ryggen så får vi se sen. Hoppsadeln ligger ute på annons redan nu men dressyrsadeln väntar jag lite med. 
 
Igår gick jag en låång promenad med Helge i skogen och klättrade lite. Han var nöjd och glad och jag med!
Grande red jag barbacka på banan och han var en planka i början, vilket inte är så konstigt för han har vilat helt några dagar, men på slutet mjuknade han iaf lite och det fick jag vara nöjd med. 
 
Sen hämtade jag och mamma 4 rundbalar hö. Det gäller att samla på sig lite nu i höst eftersom det var en dålig hö-sommar, vill inte stå utan i vår.
Jag hatar spännband f.ö. Spände fast balarna för kung och fosterland och de rörde sig nog inte en mm på hela vägen hem, men sen när banden skulle lös. S.U.C.K. Pappa brukar alltid följa och lossa såntdär men igår fick jag göra det själv. Händerna gick sönder men jag lyckades iaf. Nu kan jag det där till nästa gång. Kvinnor kan osv. 
 
Idag fick hästarna vila men Helge fick en lång massage och rykt. Mys, han älskar att bli borstad, kliad och pysslad med. 
 
Efter jobbet skickade jag mina Cavallo-stövlar som blivit sålda (gråååååt) och tvättat bilen. Skurade lyktglasen med tandborste, tandkräm och vatten. Har läst att man kan göra det nånstans och det funkade superbra! De var alldeles skitiga, dassiga och fula innan men nu är de som nya. Nu fattas bara att städa bilen invändigt också, inte lika roligt. 
 
Här är en av sadlarna jag funderar på. En Jochen Hennig. Den är utlånad nu så vet inte om den finns kvar ens. Dock finns det två som är mer intressanta, samt en Erreplus. Det visar sig vad det blir. Kanske går han inte att rida på alls om hans rygg krånglar, vem vet. Han visade iaf inget obehag idag när jag masserade. 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0