Bergochdalbana.

Oj vilken bergochdalbana den här dagen har varit. 
 
Först med lite sadelkrångel. Såg att de sänkt sadeln jag är sugen på med 2000:- och då blev jag glad, sen berättade dem att sadeln redan var ute hos någon på prov när jag ringde  (FAAAAN), då ville jag testa en lika fast 3500:- dyrare men när jag ringde dit igen var den billigare tillbaka och ska skickas till mig (YEEES)(Meeeen den passar säkert inte ändå).
 
Stallet. När jag kom hällregnade det och hästarna såg miserabla ut i sina hagar. JAG var miserabel när jag tog ner en hage och bygde upp den där det fanns mer gräs i fullt höstrusk. Dock blev jag varm i själen när jag såg hur glada hästarna blev av en ny härlig hage. Helge drog en repa, tjöt, betade lite, drog en repa, betade osv och Grande var jättepigg på töm på banan.
 
Hemma. Var trött och lat så jag köpte en panpizza och lite popcorn innan jag åkte hem efter stallet. Kommer hem och kommer på att Andreas tagit med sig micron till Sthlm (NEEEEEEJ), kommer då på att jag kan värma pizzan i ugnen, slutet gott allting gott....men icke. Popcorn kan man fan inte göra i ugnen! Dagens i-landsproblem. Men då hämtade pappa en annan micro så det blev bra ändå i slutändan. Och vem vet, KANSKE hade jag överlevt kvällen även UTAN popcorn. Eventuellt.
 
Imorgon ska jag köra bort gammalt hö från hagen jag uschlats med de här dagarna SEN ska jag inte befinna mig ute i regn nå mer på länge. Förmodligen ända tills på fredag då det också ska regna. 
 
Apropå regnet så är jag så glad att jag ruinerat mig själv till den milda grad att jag får äta nudlar resten av livet men iaf har bra täcken till hästarna =) Det gäller att prioritera. 
 
Har laddat ner 17 (!) poddar till jobbet imorgon =) Sommar och vinter i P1. Finns många riktigt intressanta personer att lyssna på. Favoriter hittills är Maria Strömme som pratar om nanoteknik samt Héde Fried om andra världskriget och Kristian Gidlund om sin hemska fight mot cancern, som han f.ö förlorade. Många människor har mycket intressant att berätta och man blir alldeles chockad av en del saker man får höra. T ex av Héde. 
Tips om man ska åka tåg, buss etc eller vill ha något att lyssna på när tiden går lite sakta.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0