Ny bil.

Ja, det blev en ny bil ändå. Jag har varit SÅ nöjd med Suzukin. Stark som en oxe och tar sig fram ÖVERALLT, men efter att den stannat två gånger när jag åkt med Helge (plus några ggr utan häst) så törs jag inte ha kvar den, trots att den enligt verkstaden verkligen ska vara lagad nu. 
 
Först funderade jag på Subaru. En Forester eller Outback främst, men eftersom jag ville ha en som inte gått så långt samt en som fanns i Dalarna och inom min budget var det svårt att få till. Tittade på lite andra bilar och hittade faktiskt en Volvo. En v70 med 2,5 liters turbo, awd, automat och 210 hästar. En pigg sak med andra ord, och stark förstås. 
 
Hittills är jag sjukt nöjd och allt är över förväntan. Igår när jag hämtade den kände jag mig mest ledsen efter den andra, men nu, alltså jag älskar den, och Andreas med. 
Det enda kruxet so far, är att den är så jäkla pigg och rolig att det är jättelätt att köra för fort och den drar ju såklart mer ju tyngre högerfoten blir. 
Tycker den är ganska snygg också, faktiskt finare i verkligheten =)
 
Jag har aldrig haft en bil som inte är ganska ful förut så det är också kul, om man nu får vara lite ytlig. Den är fin i lacken och fin inuti förutom något skrap på handsfacket. 
Nöjd!
 
Från 210 hästar till 2. 
 
Både Grande och Helge har tömkörts idag. Grande fick trava bommar en hel del och var jättefin faktiskt. Helge fick skritta ut i skogen och trampa lite vatten i Musi. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0