Fredag 22/5

Jag har haft utbildning på jobbet i två dagar nu i veckan (onsdag, torsdag), smalgångstruck så jag har bara jobbat en kväll vilket har varit skönt. Blev godkänd på provet, alla rätt tom, och klarade även att bemästra monstertrucken så till vida att jag blev godkänd på det också. Även om jag kände mig säkrare på provet än i trucken ;) 
Igår på jobbet delades ett stipendium ut som jag sökt till och jag fick 5000 kr från det till min ridning. Det var jättekul! Nu behöver jag inte bry mig om ifall någon tränare är dyr eller huruvida jag ska vara med en dag eller två för Lotta etc. Pengarna får bara läggas på träning, tävling eller saker i anslutning till det så jag ska fundera lite på vad jag ska lägga det på. En resa till Sigrid vore roligt iaf. 
Kul avbräck från allt jäkelskap och dyra veterinärräkningar. 
 
Igår red jag och Maria ut hästarna en sväng i skogen på kvällen. Helge känns inte riktigt på hugget, lite trött och inte lika explosiv som han brukar. Han gör som jag säger men inte mycket mer så nu får han några lugna dagar. 
Nästa vecka får han börja med GastroGard, ska skicka in prov till Kolla Masken, han ska få mer kraftfoder, trots att det bär mig emot lite, men fri tillgång på grovfoder funkar inte för att få upp honom i hull så det måste till mer energi. 
 
Idag är jag ledig och hade släppt ut alla hästar, mockat, packat hö, fyllt vatten i hagen och spånat boxarna innan 8. Skönt att vara klar tidigt och väldigt skönt att få ut hästarna i tid. De gick in 20 igår och ut 06,30 idag så boxarna var väldigt lätta att mocka. 
 
Lite senare ska jag till stan och hälsa på mormor samt köpa olja och oljefilter, förbi apoteket och Granngården och sen ska en bekant hjälpa mig byta olja på bilen medan jag ska försöka byta en lampa. Om jag inte lyckas får jag tvinga honom fixa det =P 
 
Så, nu vet ni allt om min dag. 
 
Grande i morse.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0