Drömmar och tillfrisknande.

I morse när jag gick med mina hästar mot sommarhagen, en i var hand, kom jag att tänka på att mitt livs största dröm faktiskt gått i uppfyllelse. Att ha en egen häst. Nu har jag ju tom TVÅ alldeles egna hästar. Det är jag väldigt tacksam för. Att jag har möjligheten att ha hästar och göra det jag tycker är roligast i världen. 
Nu när jag blivit äldre har jag förstås nya drömmar också. Som att ha en egen gård med stall och ridbana, jobba med något roligt hemifrån så man kan sköta gården samtidigt, ha några vettiga inackorderingar, en hund eller två. Tänk att få rita en gård från grunden. I mitt huvud har jag redan gjort det. Vet vart den ligger och allt. Vet hur huset ser ut, hur det är inrett, vart hagarna är, hur stallet ser ut.
Man kan ju alltid drömma =) 
 
Tills vidare är jag ganska nöjd med hur det är just nu också. Matteplugget fortsätter i höst och då har jag iaf tagit ett litet steg i rätt riktning.
 
 
 
 
Jag har varit sjuk i veckan. Hostat massor och varit allmänt hängig. Fått Cocillana utskrivet men den har väl inte hjälpt nämnvärt. I natt är första natten sen i tisdags som jag inte vaknat och hostat sönder mig så snart är jag frisk. 
 
Helge går från klarhet till klarthet och har blivit så fin att rida efter kiropraktorbesöket för någon vecka sedan. Och faktum är att efter några små tips från Maria (som rider Grande) så har jag även fått mer ordning på honom ute. Det om något är verkligen ett framsteg. Toppen att kunna ge varandra lite råd på vägen. Man blir lätt hemmablind och fortsätter i sina gamla hjulspår. Nya tankesätt är bra! Så tack Maria =) 
 
Igår red jag och Emelie ut en lång men lugn sväng i skogen. Hästarna fick gå på små stigar och avverkningsvägar mitt i skogen. Lyfta på fötterna med fint stöd på tygeln och jobba med ryggen. Det behöver båda de där klena stresspellarna. Travade några steg också och Helge kändes jättefin. 
 
Åkte lite häst på Grande också. Vi var på ängen bredvid ridbanan medan Helge fick beta i sommarhagen. Även om jag mår mycket bättre så ville jag inte ta ut mig så det blev mest att han fick röra på sig i alla gångarter medan matte bara hängde med. 
 
 
 
Lite senare ska jag tillbaka till stallet och rida, plocka ordning lite bland mina saker och skicka ett paket med ett träns och skydd jag sålt.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0