Träns-tankar.

På onsdag om ca en vecka släpps Ps of Swedens nya saker, bl a de nya tränsen. Har fått veta att de kostar närmare 3000:- och det tycker inte jag att ett träns är värt. Möjligen om man tävlar på hög nivå och vill vara extra fin osv men för en hobbyryttare som mig, nej.
 
Jag har fått 2000:- av Ps of Sweden och jag lägger inte ett öre mer än det har jag bestämt mig för. Det lutar åt ett Youngster-träns plus en käkrem. Har ett svart träns från Stubben med två olika breda nosgrimmor så ett nytt med remont kan passa bra. Inte den snyggaste nosgrimman men hästarna brukar trivas bra på den. 
 
Då kommer jag ha 5 träns och kan ha olika bett på alla och variera mellan utan att behöva byta. Ett hackamore, ett vanligt tredelat med lösa ringar, ett nova, en rak gummiklädd stång och Grandes pelham. Eftersom det är så jobbigt att byta liksom ;) 
 
Är det bara jag som är otålig när jag bestämt mig för att köpa något? Sen jag fick presentkortet har jag velat beställt det där förbannade tränset NU. Att vänta är INTE min grej. Inte vad det än gäller. 
 
Well, well. Om en vecka kanske det här är på väg hem till moi. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0