Dressyr.

Eftersom att jag är ledig idag igen passade jag på att åka till Orsa och rida Helge. Det tar ju sån tid att åka till ridhus så det blir på mina lediga dagar. 
Hur som helst, det gick ganska bra. Inte i början för han var lite löjlig och spänd men när galopparbetet var gjort slappnade han av. Höger galopp var riktigt bra idag. Från fattning till avbrott. Vänster har vi lite svårare för, jag får för mycket i handen. Han tar min innerskänkel framåt, han rundar sig inte runt den och då blir jag lite stark tillbaka. Försökte tänka på att det hellre fick gå lite fortare bara han rundade sig och då blev det åtminstone lite bättre.

Traven på slutet var bra men jag upplever faktiskt att han går bättre överlag med Ps-tränset. Nu hade jag mitt vanliga dressyrträns eftersom jag inte fått mitt nya dressyr från ps än (det skickar dock idag sa de när de ringde idag). 

Nu ska jag traska bort till stallet och fixa det sista samt ta in hästarna. Det blir en halvtimme på bandet ikväll igen, samma som igår. Sjukt tråkigt men nu ska jag fortsätta hålla igång när jag väl börjat. Beach 2015 snart! 

 Bilder från idag:



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0