30 år.

Jag känner mig inte som 30 år men om lite mer än två månader är det precis vad jag är. Har varken hus, barn eller Volvo och känner ingen stress att skaffa det heller faktiskt. Om något/några år möjligen. 
 
Husdrömmar har jag haft länge men jag vet inte om jag skulle våga ta steget och köpa hus redan ändå. Det är ju förmodligen ens livs största investering så det är nog något man ska tänka länge och ordentligt på.
Att få rita sitt eget hus och stall vore min allra största dröm dock och jag och Andreas ska faktiskt göra det i ett av hans CAD-program tänkte vi. Bara på kul, men ändå veta lite hur vi kanske vill ha det i framtiden. Jag älskar att "rita" hus i mitt huvud och tänka ut smarta lösningar, fina inredningsdetaljer osv. Har en vän som är byggingenjör också så får kanske anlita henne som hjälp om det blir verklighet att bygga hus någon gång =) 
 
En annan, väldigt mycket mindre dröm är att få bidrag till dessa den 21 augusti när jag fyller år. Bilden är på Linn Olssons stövlar från hennes blogg. Himla fina! Gillar färgen, och utan snörning ska det förstås vara om jag får välja.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0