Hälsinge-helg.

Har varit i Hälsingland torsdag-lördag och hälsat på Andreas familj. Vi har tagit det lugnt, tagit det lugnt och tagit det lugnt. Haha, jag är alltid så trött när jag är där för jag kan verkligen varva ner och...ja, ta det lugnt. 
Igår köpte jag t,ex en bok som jag läste ut på några timmar. Mysigt att kunna göra sånt ibland.
 
Vi hängde mest vid deras sommarstuga som ligger vid en sjö och igår paddlade vi kanot över halva sjön och tillbaka. Fantastiskt! Bra träning också. 
 
Nu är vi dock hemma igen och jag har såklart varit i stallet och fixat det samt ridit båda hästarna. Inget bra pass på någon av dom tyvärr. 
 
Helge red jag på en av ängarna. Det blåste väldigt mycket och han var spänd efter sin vilodag igår ( EN dag. Han borde bannemig aldrig vila) och eftersom han är under igångsättning kan jag inte fortsätta rida tills han lugnat sig heller. Ja,ja. Man får träna tålamodet om inte annat ;) Han kändes då fräsch iaf.
 
Grande testade jag ännu en westernsadel på i skogen och Andreas var med och joggade bredvid. Efter en stund bytte vi och då blev Grande helt bananas. Han vet att han brukar få busa till det lite med Andreas så han blev helt skogstokig. Gick knappt att få stopp på honom så resten av ridturen fick han göra halter, backa, trava, göra halt osv tills han lyssnade någorlunda. 
 
Filmmys nu innan det är dags att sova. 
 
 
Kvällsmat på hästryggen är väl okej på semestern? 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0