Att bita i det sura äpplet osv.

Nu märks det verkligen att jag klivit upp ett snäpp när det gäller matten. Det märks att matte B (nuvarande matte 2) var en förberedelse till matte C som jag håller på med nu. Allt är såklart svårare men inte omöjligt. 
Det går väldigt upp och ner just nu. Vissa tal är superenkla och vissa känns svårare att lösa än att bestiga Mount Everest, i flipflops och bikini.......i rullstol. 
Förutom dessa toppar och dalar känner jag mig lite stolt att sitta och räkna matte C och ta mig framåt i boken dag för dag, speciellt med tanke på min relation till matte i gymnasiet.
Den här kursen täcker även gamla matte D men det kommer jag in på sen. Ska köpa ett gäng Valium och en boxningssäck innan dess. 
 
 
Semestern tuffar på och efter att ha släppt in, ut och lunchat alla hästar själv de senaste fem dagarna ska det bli skönt med vanliga rutiner igen. Vilket innebär att ändå spendera massor av tid i stallet, träna och plugga. Nästa vecka får Andreas semester också så då ska vi försöka hitta på något kul tillsammans. Jag börjar nämligen redan bli rastlös haha. 
 
Idag har regnet vräkt ner precis hela dagen men det stoppade inte min promenad med Helge. Han hade ett av sina Rambo-täcken med hals på sig så det gick ingen nöd på honom, inte mig heller för hela regnstället inkl stövlar var på. Väder har aldrig bekommit mig särskillt mycket, det gäller bara att investera i bra kläder. 
 
Morgondagen verkar bli likadan som idag. Då föredrar jag nog värmen som var, trots att man knappt kan sova. 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0