22 juli.

Tog ut hästarna i morse och mockade en box. Mina armbågar har börjat göra ont igen så kunde bara mocka en box och tog den andra på kvällen. Tur att jag och Andreas börjat träna ordentligt igen så jag kan stärka armarna. 

Fixat lite smått fix i stallet med hjälp av pappa idag. Spikat lite nya halkskydd till Helges "trapp" och skruvat två krokar i sadelkammaren att hänga bett på.

Många av dem använder jag inte men nu har jag full koll på vad jag har att variera emellan iaf. Sitter 4 på varsitt träns också. 

Gick bara en promenad med Helge idag. Imorgon ska jag rida i skogen och göra en miljon övergångar :) 

Grande red jag i en dressyrsadel jag testar på honom nu. Ut i skogen och han kändes trevlig först när jag inte krävde något men ganska stel i sidorna när jag försökte böja honom. Det blev lite att jag använde innerskänkeln utan att fånga upp på ytter, varvid han springer iväg, jag blir för stark i handen och så blir allt bara galet. Han blir också stark när han blir trött, vill mest bara springa ifrån jobbet. Måste komma tillbaka till att kunna läsa honom bättre. 
Idag var han även lite tittig och fjantig och det är så frustrerande. Ibland vill man hälla en hink vatten över huvudet på honom och bara "hallå! Här är jag", liksom. 
Ja, ja. Han var iaf pigg och glad och vad som började i regn slutade med solsken. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0