Onsdag.

Efter min arbetsdag på jobbet begav jag mig direkt till stallet och red Helge. 
 
Redan i stallet var han stressad och hela ridturen var han spänd och tittig. En sån där dag där det inte går att få honom lugn, han har sånna ibland. Jag gjorde det bästa av situationen och brydde mig inte om honom. Försökte lugna honom lite om han blev för spänd men annars travade vi i kort, kort trav genom byn och gjorde massor av flygande övergångar till "nästanskritt", skänkelvikningar över vägen osv. Han var faktiskt väldigt lydig men knappast lösgjord. När vi kom upp i skogen lugnade han sig iaf och var nöjd och glad när vi kom tillbaka till stallet. Jag hade iaf en stadig sits hela tiden och han var som sagt lydig, gick fram hela tiden trots att han höll på att krypa ur skinnet ibland hehe. 
 
Grande red jag i snön på ängarna vid hagarna. Han var OCKSÅ jättetittig, men han hade mer belägg för det iaf för det var mörkt och jag hade pannlampa. Fjollor =) Han hade inte tid att lyssna på mig ibland så jag fick stövla till honom några gånger innan han förstod att det var jag som bestämde vad vi skulle göra. Förra gången jag red barbacka flög jag av med buller och bång men idag höll jag mig kvar =P Hade ingen busig Grå med mig heller iofs. 
 
Efter stallet fick jag strömming med mos hos mamma och pappa. SÅ GOTT! Matlåda tills imorgon - check.
 
Snart ska jag åka och hämta A vid tåget sen soooooova. Lovar mig själv varje morgon att lägga mig tidigt till kvällen men håller det nästan aldrig. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0