Nöjd med det lilla.

Tänkte på en sak när jag red idag. Jag är så glad att jag är nöjd med att "bara vara" med mina hästar. Om det blir så att Helge inte håller för tävling så gör det inget. Bara han är nöjd och glad med sitt liv, och lika med Grande så är jag också det.
Jag tyckte liksom det var jättemysigt och roligt att skritta och trava genom byn idag. Absolut inte kravlöst, vi gjorde massor av övergångar osv, men själva grejen att jag känner mig nöjd med att rida ut och inte måste vara världsbäst. Det ger mig ett lugn på något sätt. Sen är det klart att jag vill utvecklas med hästarna men det kan man göra i skogen också. Det är nog kärleken till djuren som gör det. Jag TRIVS i deras sällskap. Jag måste inte göra svåra rörelser varje dag eller hoppa högt varje vecka. 
Jag har hoppat 130 banor på Grande, vi har tränat på byten i vart fjärde på medellinjen, hoppat 145 enkelhinder, osv och det var såklart fantastiskt kul, men inte allt. Långt ifrån. Det är deras person som gör mig glad, inte att de är redskap som är till för mitt bekräftelsebehov och egna höga nöje, om ni fattar hur jag menar. 
 
Helge fick gå samma väg idag som igår. Travade mycket tempoväxlingar, övergångar och halter. Han var lite spänd idag med men inte alls som igår men det finns framförallt ett ställe i byn som han alltid blir spänd vid. Det är höns i två av gårdarna och det är Helges största fiende (även vintertid när de är inne tydligen). Tror jag ska köpa ett gäng höns som får flytta in i hans box så han vänjer sig =P 
Hämtade upp Andreas hemma och han gick med mig tillbaka till stallet och hjälpte mig fixa där. Har en tröttmössedag så det var snällt av honom. Hästarna fick vara ute till 17 och alla var nöjda. Älskar att det börjar bli ljusare nu! 
 
Jag har varit duktig och tränat alla dagar utom idag och dessutom dragit ner på sockret. Idag slog dock suget till så nu har jag länsat muslin från yoghurt-plupparna haha. Så illa är det. Hoppas det lugnar sig något framöver.
Ointressant för er kanske men jag kan gå tillbaka och läsa om galenskapen sen när jag är en fitness-hälso-dåre med kondis värdigt en Ironman (ja, klart det kommer hända). 
 
Imorgon är det fredag fast för mig är det onsdag eftersom jag jobbar hela jäkla helgen. 
 
 
I helgen kanske vi ska klämma in lite Willy-ridning igen om tid finnes. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0