Helg.

Tre arbetsdagar är till ända och jag och arm/axel har klarat oss igenom dessa skapligt. Har bara kunnat göra vissa saker och dessa lite halvdant (sakta) men har iaf kunnat befinna mig på jobbet. Har sovit ganska bra i natt utan tabletterna så det kanske går framåt även om smärtan inte gett med sig märkbart än. 
 
Har ridit Helge i byn idag och av gårdagens galenskaper fanns inget kvar. Han skötte sig exemplariskt faktiskt. Andreas som hade hjälpt mig i stallet tog en promenad med oss och så släppte vi av honom hemma. Skönt att bo så nära stallet! Helge tyckte om sällskapet och var lugn och avslappnad, dock väldigt pigg. Travade en del och han var lite stretig och stark i början men efter några övergångar lyssnade han iaf på förhållningarna =P Kan inte förvänta mig så mycket mer efter ett så långt avbrott. Roligt att vara på g igen! 
 
Hästarnas foder jag beställde för ett tag sedan kom igår så nu äter hästarna det de ska ha. Re-leve till Helge, Veteran-mix till Grande och alfalfa-pellets till båda. Gillar alfalfa, det är som lusern men det här fodret har bara 5% socker och 3% stärkelse. Hästarna gillar det iaf, får väl se om det ger bra resultat sen. 
 
Idag fortsatte oturen i stallet och därmed är 2 av 4 stalltjejer gipsade. Jag och Elin får att göra i några veckor med andra ord. Får hoppas invalidosarna piggar på sig och läker ihop snabbt och smidigt OCH att vi två som fortfarande är hela (nåja) också håller oss hela fortsättningsvis. Annars kan det bli jobbigt (för killarna hehe). 
 
Skönt med ledig helg! Har inte så mycket planerat. Hästar, stall, titta på Tour de ski och umgås med A och familjen. Tänkte rida båda hästarna båda dagarna. Det ska snöa nästan ett dygn imorgon så då blir vägarna förhoppningsvis bra att rida på. Skogen brukar jag undvika på vintern förutom travbanan som är plogad. Som tur är har vi skapliga ridvägar ändå. Saknar dock skogen och längtar till våren när den smält fram igen. 
 
Nu blir det film!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0