Trött.

Hemma i soffan igen. Man slut man blir av att vara iväg när man inte är riktigt kry. Har varit till Orsa med Helge och jag red inte ens, jag skjutsade dit Helge och Emelie så fick Emelie rida. 

Det är kul att se sin häst från sidan tycker jag. 
Dom jobbade på bra och han såg iaf skapligt avslappnad ut. Framöver måste hans spända bogar lossas så han inte bara paddlar med frambenen utan lyfter dem också. Han tar sina stora fina steg men utan att lyfta och röra igenom bogarna så där har vi mycket att hämta. Kommer komma senare när han orkar bära sig bättre och man kan få igenom halvhalterna ordentligt. Får fuska lite med bommar sen också där han måste lyfta högt och mjuka upp de där spända musklerna. Det är svårt att sträcka ut muskler som blivit avklippta och ihopsydda efter operationen så man får ta det lugnt och låta honom göra det i sin egen takt. Lite i taget.


Har lite för många bett i gömmorna så jag har lagt ut dessa 4 till försäljning. 

Använder inget av dom. Det längst ned är redan sålt. 

De bett jag använder mest är dessa plus ett rakt smalt gummibett.
Det är ett nova, ett smalt anatomiskt från Myler och ett anatomiskt från Herve Godignon.
De två nedersta kan inte åka upp i gommen på hästarna eftersom de låser sig i mitten och rullen på båda gör att det rullar på tungan när man gör en förhållning och inte "gräver sig ner" i tungan på hästen. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0