Slut på ledigheten.

Då var påskledigheten slut för den här gången. Har haft en bra helg så det känns okej, även om jag inte hade tackat nej till att ha påsklov hela veckan också. 
 
Har haft sovmorgon tre dagar på rad nu och det har nog aldrig hänt tidigare under mina år som hästägare. Riktigt lyxigt. 
Vaknar alltid tidigt ändå men idag låg jag kvar och halvsov till nio sen klev jag upp. Jag och Andreas åkte med Helge till Orsa så red jag ett dressyrpass där. 
Han kändes ganska fin, jättefin mellanåt men jag känner mig inte helt nöjd med sadeln längre. Jag trivs inte riktigt i den och jag tycker den glider fram en aning. Den sätter även mig lite i framvikt och det gör inte hoppsadeln, alltså beror det inte BARA på mig iaf =) Ska kolla runt lite på något annat.Har hittar några på nätet som skulle kunna matcha hoppsadeln, fast i dressyrmodell. Behöver ju inget dyrt, bara den passar mig och Helge så blir det bra. Jag har varit nöjd med min Albion som jag har men är det inte riktigt längre. Den är luftstoppad och det gillar jag eftersom det är väldigt skonsamt mot hästens rygg men det är lite drygt att skicka den till Sthlm varje gång den ska fyllas. Inte jätteofta men ändå. Ska som sagt kika lite mer och läsa om olika modeller. Gillar iaf min Prestige Golden Star hoppsadel som jag har nu så något som är så likt den som möjligt vore optimalt. 
 
Helge var iaf avslappnad trots att vi var  6 st i ridhuset ett tag och väldigt lydig och mjuk, men som sagt. Sadeln stör mig lite. Får rida i hoppsadeln för Lotta i helgen.
 
Har hämtat ett lass hö också och tagit en 30 mins promenad med båda hästarna innan de fick gå in vid 19,30. Älskar att det är ljust ute så länge! 
 
Helge har gått skapligt hårt både fredag, söndag och idag så nu blir det tre dagar med skritt nu när jag jobbar kväll och ett pass ute på fredag innan dressyrträningen på lördag. Det blir nog ett bra upplägg. 
 
 
 
Igår åt vi middag hos mamma och pappa. Oxfilé, hasselbackspotatis, sås, sallad och avslutade med chockladdoppade jordgubbar och glass. Hur gott som helst!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0