Deppigt.

Usch idag är ingen bra dag. Känner mig ledsen, trött och tråkig. Har jobbat och det gick iaf bra, nästan bättre än när jag jobbar vardagar. Släppte ut hästarna innan jobbet, nämligen 04,30. Var inte trött alls då men blev trött på jobbet och framförallt när jag kom hem. Hade svårt att somna igår så det fattas nog ganska många timmar på sömnkontot just nu. Sover ju sällan mer än 6 timmar och jag är nog en sån som behöver mer för att funka egentligen. Ska försöka komma i säng tidigare på kvällarna men det är svårt. Som nu t ex. Vem vill missa världscup-finalen i hoppning?! 
 
Igår var en bättre dag till att börja med. Jag och Anna åkte till Orsa och red ner till stranden där vattnet dragit sig tillbaka säkert 500 meter rakt ut i sjön. ÄLSKAR att rida på ebben. Det är höjpunkten av häståret. Finns nog inget som är roligare faktiskt. Så härligt att kunna låta hästarna galoppera stort och man själv kan bara njuta och inte vara nervös att hästen ska bocka av en in i ett träd, det är ju mjukt att landa på sanden iaf ;) Nej men det var riktigt härligt. Hoppas vi hinner dit någon till gång innan vårfloden kommer och ebben försvinner. 
 
På eftermiddag/kvällen fick jag dock ringa ut veterinären (varför händer det alltid saker på just lördagkvällar?) för Helge hade svårt att tugga sitt hö. Veterinären hittade ännu en tandfraktur på en tand ganska långt bak. Han har haft en förut också och då fick jag höra att han hade karies på en till tand så det var väl dags för den nu då. Hoppas det räcker sen. Han måste ju ha tänderna kvar tills han blir gammal. Hur som helst så kunde inte jourveterinärer fixa tanden så det tas tag i imorgon. Han fick det rengjort iaf och smärtstillande. 
 
Idag fick Helge en promenad i skogen bara. Vet inte exakt hur mycket mat han fått i sig igår då vill inte ta ut honom om han inte fått i sig tillräckligt. Idag ser han ut att äta nästan som vanligt så han verkar iaf inte ha väldigt ont. 
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag försöka ta mig i kragen igen. Positiva tankar. Tänker tillåta mig själv att vara nere idag men sen är det nya tag som gäller. 
Hoppas sadeln kommer imorgon också. Som det känns med min nuvarande sinnesstämning kommer den inte passa men imorgon kanske det är annorlunda =P 
 
 
 
Morgondagens känsla.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0