Tisdag.

Idag har jag hunnit med massor. Jobbat, pratat med studievägledaren, handlat hönsfoder till en kollega, köpt lampa till transporten som ska besiktas på torsdag, tömkört Helge, fixat stallet, ridit Grande, lagat mat och diskat. 
Studievägledaren och jag var överens och hon gillade min idé. Det känns bra. Börjar en kurs i oktober och ännu en i slutet av december så får vi se vart det leder. 
 
Tömkörde som sagt Helge. Vi skrittade fram på gräset och sen var vi på banan. I början hade jag selen på honom men i traven blev han förvirrad så då tog jag av den och då blev han jättefin och avslappnad. Förut fick han ju "räddryck" som jag kallar dem, och drog runt, runt i full fart. Nuförtiden rycker han till och kanske tar ett skutt sen är det bra och han slappnar av igen. Han var jättefin idag. Lite stel i bogarna men när han fått trava lite större släppte det. Bra pass.
 
Grande red jag på en äng bredvid banan. Han var ganska trött men jobbade på bra. Ganska flåsig dock. Tror hans bronkit gör sig lite påmind nu. Han fick secreta pro till kvällsmaten och så ska jag leta hösilage åt honom. Tills vidare får man återigen vara noga med att inte sopa stallet när han är inne, vattna hö och spån samt låta honom vara ute så länge som möjligt. 
 
 
Än är jag inte klar med dig, älskade häst.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0