Spån och spån, så att säga.

Idag vaknar vi alla upp till ett nytt Sverige. En del är glada för det, andra inte. Jag orkar inte uttala mig alls faktiskt. Nu är det som är det är och vi får hoppas det inte resulterar i något crazy bananas. 
Vi kan väl lämna ämnet med denna bild helt enkelt =)
 
Det ska bli skönt att jobba imorgon för att vara ledig tar banne mig knäcken på mig =) 
Jag har snurrat runt och grejat för att få Andreas körkort ner till Sthlm tidigt i morse, Masexpressen blev lösningen och fram kom det så A kunde skriva KS. Skönt. Efter det jobbade jag några timmar och sen hämtade jag spån. FY. FAN. Det gör jag nog inte om. 20 säckar a 125 liter (2500 liter fyi) som jag fyllde för hand med en spade inne i en kontainer med utblås från snickeriet. Mysigt? NEJ. Hade arbetsbyxor, jacka med huva, hörselskydd, munskydd och mössa och ändå hade jag spån på ställen spån inte ska finnas. 1,5 timme senare, slöblöt av svett och extremt spåning kunde jag borsta av mig det värsta och rulla hemåt HELT SLUT. Mockade båda boxarna (var så uppe i varv att det var nog tidsrekord) innan jag åkte hem och åt lunch innan jag åkte tillbaka och fixade resten av stallet och tog ner en massa trästolp från en sommarhage. Tror ni det gick lätt? Såklart inte. Tom marken var emot mig idag. Avslutade med att gå med hästarna en timme i skogen. Jag brukar oftast tycka det är mysigt att gå med dem men efter den här dagen ville jag bara hem, hästarna också för det är så extremt mycket knott nu. Slut på insektssäsongen? Nej, verkligen inte. Det är vidrigt så mycket knott det är. Usch!  
 
Sa upp mig från mina åtaganden som disk och tvätt och placerade mig i soffan när jag kommit hem och har suttit där sen dess. Måste tänka på att jag sparat mycket pengar idag när jag hämtat spån (eftersom det är gratis) men god damn, det får dröja länge tills nästa gång. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0