Knasboll och superpass på Helge.




Vette tusan vad som flugit i Grande idag för han har betett sig som en hingst och sprungit i hagen och "attackerat " ponnyn i hagen bredvid. Så har han aldrig gjort förut, jäkla knasboll. Fick duscha honom när han kom in för han var sjöblöt. Det var sista gången han fick gå i den hagen det. Han var väldigt bestämd och smått vildsint i stallet sen också den nöten. Ja ja, han har ju motionerat idag iaf!

Helge red jag ut med Emelie och Willy i skogen. Två taggade hästar som hjälptes åt att tagga varandra lite till. Var inte jättelångt ifrån att tugga grus idag 😄
Vi klättrade lite och efter en del galopp för att få ur dem lite energi travade vi och gjorde massor av vanliga och flygande övergångar. Hästarna blev lugna, mjuka och jättefina! Helge kändes verkligen toppen och min mage fick sig ett ordentligt pass då jag satt en hel del i traven.

Imorgon blir det nog ett pass på stubbåkern bortanför stallet. Bonden har givit oss okej att rida där (man måste såklart fråga innan man rider på sånna marker ).



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0