Härlig, men kall tisdagsmorgon.

Vaknade med halsont i morse. Trist. 
Fick skrapa rutorna på bilen. Också trist.
Sommaren är slut. TRIST!
 
Jag gillar dock hösten, så länge det är soligt, frisk luft och mjukt i marken (det viktigaste). Ingen frost och inga minusgrader än om jag får bestämma. 
 
Helge hade fått ett 100g-täcke i sin box inatt men det hade inte behövts. Det blir varmt där inne och jag är jätteglad att vi isolerade. Så nöjd med vårt bygge. Och Helge är nog också nöjd med att ha ca 3,2 * 4,5 att röra sig på. 
 
Tog en promenad med Helge idag. Vi gick till Musi och fotade lite. Jättemysigt att bara gå med hästarna ibland. Låta dem vara utan ryttare på ryggen utan bara kliva på rakt fram ute i skogen.
Jag älskar verkligen våran skog och våra underbara ridvägar! Usch vad tråkigt det vore att få lov att rida iväg en bit för att "rida till sandvägarna" eller behöva ta transporten t ex. Kunde inte haft bättre vägar än de vi har. Så lyxigt!
Vi gick 1,2 timme och när vi kom tillbaka hade det blivit varmare så Grande fick gå till sin gräshage igen, efter att ha fått äta hö med Helge på morgonen. Frostgräs är inte bra för någon häst så det vill man ju undvika. 
 
Imorgon får båda följa på promenad och på torsdag blir det vila. Har en massa ärenden på stan att göra innan jobbet.
 
 
 
Ett av mina bästa täckesköp. Från Horze. Använder det till promenader, tömkörning och när jag rider barbacka. Outstanding! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0