Aj =(

Har sådär vrålont i magen nu igen =( På 1177 tror dom magsår. Det låter inge kul. Men inte helt otroligt då jag är, och alltid har varit, en väldigt stressad person. På ett sätt vore det bra om jag fick magsår så jag lägger av med att salta allting så mycket och börjar äta bara "snälla" saker. Vi får väl se hur det utvecklar sig. 
 
Har varit ledig idag och A också. Jätteskönt med extra lång helg tillsammans. Har bara tagit det lugnt idag. Hästarna fick en promenad på en timme på grus. Helge har gått hårt i två dagar på sandunderlag så bara ut och skritta på fast underlag var dagens plan. 
Imorgon ska jag nog skritta runt byn. Älgjakten har ju börjat nu så jag håller mig borta från skogen denna vecka.
Ska se om jag hinner klämma in ett till pass i ridhuset istället.
 
Dessutom ska jag ta ner stolp från en hage och räfsa bort gammalt hö från en hage då kan hästarna få en vilodag utan att det gör så mycket. 
 
Ikväll har jag varit och tittat på Louise-träning i Orsa. Riktigt roliga övningar fick de göra. En del hästar såg riktigt trevliga ut, bl a Madde och Louises hästar. Två helt olika hästar men med fina kvalitéer. Efter jul ska Louise och hennes dressyrtränare samverka och komma hit tillsammans. Det blir kul för då kan även jag vara med =) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0