Torsdag.

Avslutade gårdagens jobbkväll med att agera sjuksköterska. Jag brukar få plåstra om folk som skär sig på jobbet eftersom folk i regel verkar vara rädda för blod (?). Det är inte jag, plus att jag har någon form av inbyggt lugn när det händer något med någon kollega. En del vill nog helst springa genom fabriken viftandes med armarna och skrika så fort någon ens tänkt tanken att skära sig.
Tror det gick bra med han som gjorde sig illa iaf, han fick åka till akuten för att ev sy och kolla till det ordentligt. 
 
Vaknade några minuter innan klockan idag och var i stallet 06,30. Tog en promenad med båda hästarna för nu är marken hård igen. Gick på asfalt och grus. Bäst att passa på att gå på hårt underlag nu innan broddarna åker på. Det har inte kommit någon snö än iaf vilket är skönt. För hästarnas skull får det dock gärna komma snö så marken blir lite roligare att gå på. 
 
Innan jobbet ska jag till apoteket, biltema och så ska jag hämta min telefon som varit inne på lagning igen. SOM jag saknat den! 
 
Från dagens promenad.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0