Motivation.

Många har en motivations-dipp nu på hösten när det gäller hästarna. Jag har verkligen inte det. Jag är alltid lika motiverad när det gäller hästarna. De är ju mitt liv de där djuren. Det jag älskar att göra mer än allt annat.
Visst kan man känna att vissa dagar när det regnar på tvären och är hårt på marken att det är roligare på sommaren, eller att man är allmänt "nere" när hösten kommer t ex. Men när man väl är där i stallet, gör det inte så mycket, det är väl bara att anpassa sig. Om det bara går att promenera en period. Ja, gör det då, inga problem. Om det är mörkt och grått, köp en bra pannlampa eller åk till ridhus. Skärp till er nu tröttmössor. Vi håller väl på med hästar för att det är det bästa som finns? Något så litet som regn och rusk sätter väl inte stopp för det. 
 
Jag behöver sällan något att "se fram emot" för att tycka ridningen och hästarna är roligt. Jag tycker det är roligt hela tiden. Häromdagen när jag skrittade genom skogen på hårt underlag och höll på att frysa ihjäl, inte ens då blev jag less. 
Hästarna är min passion, mitt liv. Det roligaste och bästa jag vet. Alla kategorier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lika roligt varje gång. Jag kommer alltid älska livet med hästar. Oavsett väder eller tid på året =) 
 
 
 
 


Kommentarer
Noomie

Åh herregud vilka härliga bilder! :'D Du ser ut ha riktigt fina ridvägar och galoppställen.(((: Superfin skimmel med! :D

2014-11-02 @ 22:26:43
URL: http://lexx.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0