Mörker.

Vad tråkigt det är att det blir mörkt så tidigt nu =/. Man hinner ju knappt rida efter jobbet innan skogen är alldeles kolsvart. 
Vi var dock snabba idag så det blev en tur på Helge och Willy i skogen. Än är det mjukt (yeeeeey). 
Travade igång med rejäla kliv så båda hästarna fick komma igång och bli rörliga i bogarna. Helges stora steg är det ju sällan någon som matchar men Willy har ganska stort steg han med så jag behöver inte vänta. Galopperade med "rida an ett 150-hinder"-tänk. Att spänna bågen, sätta hästen på bakbenen men ändå ha en kraftfull galopp framåt. Helge var jätteduktig faktiskt. Gick inte iväg alls utan låg kvar och jobbade fint utan stret, Det märks så väl att han är starkare än någonsin nu, även om han inte är speciellt välmusklad över överlinjen än. Det kommer mer och mer ju mer han kan slappna av och använda sin kropp på rätt sätt. 
 
Igår var jag ju iväg med Grande och hoppade lite. Haha, herregud alltså. Han levde sitt eget liv och jag var bara en lite vante på ryggen. Sprang och var bara sååå glad och lycklig, lilla älsklingen. Jag lät honom hållas, ingen idé att bråka när han är så glad. Är man gammal så får man dispens. Vi hoppade något språng på 80 men det fick räcka. Vi har ju hoppat 130-banor back in the days men det är inte riktigt aktuellt nu längre =) 
 
Det var iaf väldigt kul att hoppa lite. Vi var lite rostiga båda två såklart men förutom ett språng gick bra. Han gick inte riktigt att reglera om man säger så. Det var lite "kasta hjärtat över hindret och följ efter - i full fart!".
 
Nu ska jag ta en dusch, åka förbi jobbet igen sen hämta hem älsklingen och varsin pizza innan det är läggdags. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0