I punktform.

* Den här övertiden på jobbet (som förvisso är frivillig) börjar bli tröttsam. Trött 24/7 much? Mmmhm!
 
* Så därför har jag (Anna) skaffat mig ett till jobb som servitris/diskerska/ellervaddetnukanvara på en julshow. Blir ju lite annorlunda än mitt vanliga jobb så det ska bli kul!
 
*Jag är ledig en helg fram till jul, annars blir det massor av jobb. 
 
* Igår var vi på Midvinterblot på Tomteland. Sjukt mysigt ställe, bra show, god mat, trevligt sällskap osv.
 
* Trimmade Helge i ridhuset igår. Nysladdat ridhus helt för mig själv. Det var lyxigt.
Det gick skapligt förutom att han spänner till så i ett av hörnen och då är det svårt att få honom helt avslappnad igen. Vänster galopp ganska bra. Lite arg i höger när jag kommer åt honom. Har messat Li så hon får kolla igenom honom, det var ett tag sedan nu. 
 
* Nya ridstövlarna var GRYMMA!  De passar så perfekt att man kunde tro att de var formgjutna på mina ben och fötter. Kunde inte blivit mer nöjd. Wiiii, tänk att världens snyggaste stövlar står här hemma och bara väntar på nästa träning =D
 
 
 
* Helge har accepterat nya transporten nu. Han är ju misstänksamheten personifierad så först ville han lukta och kolla på ALLT innan han kunde tänka sig kliva på. Detta är ju en Rolls Royce i jämförelse med den andra (som dock inte var någon rishög den heller) så det vore väl fan om den inte dög åt Herrn. Men som sagt, nu är den accepterad och han går på direkt som han brukar. Den är iaf en dröm att dra bakom bilen. Aldrig mer enkelaxlat! 
 
*Fast den var väldigt mycket lättare att hänga på å andra sidan. 
 
* Jag och Emelie red ut idag. Helge gick inte riktigt fram utan sporrar så jag fick vara lite hård på honom några gånger. Kändes lite trött från igår också så nu får han två lugna dagar innan dressyrträningen på tisdag. 
 
* Ska f.ö exprimentera lite med Helgehästen framöver. Ang vad kan jag berätta om om det funkar =P 
 
* Imorgon åker nog traktbrodden i. Det ser ut att bli minusgrader nästan hela kommande vecka. 
 
* Nu blir det godis och film i soffan. 
 
* Japp, det var det hele.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0