Valet.

Jag inte skriva någon roman om det här valet och dess resultat, MEN helt tyst kan jag förstås inte vara. 
 
Det handlar förstås om SD och dess väljare. 
.
Såhär tror jag "The typical SD-väljare" är:
 
Tror majoriteten är killar, män, gubbar. 
De har inga högskolepoäng och har knappt gått ur gymnasiet. Mest troligt är att de gick IV. De har en ful skitig keps från typ Fox el liknande. De blev förbannade på hur folk betedde sig i Husby (det blev ju jag med såklart) men är ute och visar röven, bränner däck i sin gamla 240, kastar sönder saker, skriker, härjar, super sig redlösa och skräpar ner, varje helg. De är arbetslösa och skyller på att den där "jävla invandraren" tagit alla jobb när i själva verket den "jävla invandraren" är smartare än dem (konstigt att företag inte vill anställa en lönnfet grabb med byxorna i knävecken, världens största prilla under läppen och ett cv värdigt en lobotomerad fiskmås (no offence fiskmåsen)).
 
Nej det är en väldig massa puckade byfånar som inte har någon koll på nånting som röstat SD. Det är ju inte BARA när det gäller invandrar-frågan som SD är ute och cyklar.
Ska man rösta på ett parti som SD SKA man tamefan sätta sig in ordentligt vad det är dom står för och när man VET det, då skulle man inte rösta på SD, om man har något som helst vett innanför pannbenet iaf.  
Igår sa Jimmy Å själv att han inte var främmande för att samarbeta med rena nazistiska partier i europa. HERREGUD. Han måste blivit både tappad, överkörd och och slagen när han var liten. 
 
Ja, ja. Nog om det. 


Kommentarer
Linda

När man tittar på resultaten för vårt valdistrikt skäms man! Verkligen SKÄMS!! Jag HOPPAS att det INTE kommer bli såhär till hösten! Att folk har fått en liten tankeställare nu och att det kommer skrivas/visas mera som får de som röstat brunt att tänka om! Har de aldrig läst historia och haft undervisning i andra världskriget?! Hemskt!

2014-05-27 @ 08:49:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0