Min dag.

Har jobbat och stått i som vanligt. Har lyssnat på ljudbok några dagar nu så tiden går lite fortare. Var på skärskade-utbildning på slutet av dagen också men där sades inget jag inte redan visste. När man har en Helge kan man det där med att lägga om sår. Dessutom har det ofta varit jag som fått lägga om folk på jobbet då de skurit sig eftersom jag inte är det minsta rädd för blod (vilket är lite konstigt eftersom jag har ett gäng andra mycket mindre "läskiga" fobier). 
 
Hade med mig transporten till jobbet då jag skulle köra hö direkt jag slutat. Pratade lite om backproblemen jag hade häromdagen på lunchen och vips var påskjutsbroms-nipplarna infettade och smorda utan att jag hade rört en fena. Like a bawz. Förhoppningsvis behövs bara det. Dock finns det ett annat problem. Lamporna har gått bananas. Alla positionsljus eller vad man ska kalla dem lyser som de ska men blinka ville släpet inte alls vara med om. Åkte till Biltema efter jobbet och köpte kontaktspray, som inte hjälpte ett enda dugg. Bestämde mig för att inte blinka alls istället. Då ser iaf inte någon att det är trasigt. De tycker bara att den som kör är en idiot. Det hade jag också tyckt, som den smått hatiske person jag är. Ibland. 
 
Tog mig fram till höbonden utan trafikproblem och lastade transporten full på 10 min. Balarna är lätta och jag behöver ingen hjälp. Kan själv. Det är en devis jag strävar att leva efter. Förutom när jag inte orkar, då spelar jag högst värdelös och ovetande. Jag vill påstå att jag inte är fullt lika värdelös och ovetande om jag verkligen försöker. 
Beställde pizza på vägen hem och hade fullt sjå att både komma ihåg att hämta den och inte blinka med bilen. Som tur var var det inte en enda vänstersväng, förutom ett gäng rondeller och folk blinkar ju inte där ändå (GAH VARFÖR?!). 
 
Har ridit Grande idag och Helge fick vila. Grande var mycket finare än på länge idag. Tror det dels berodde på bettbyte och att jag faktiskt red bättre idag än vad jag gjort på senaste tiden. Använde bara benen för att få honom dit jag ville. Stretade han i handen höll jag bara kvar handen och drev på tills han lättade. Red barbacka. Vet inte vad som är att föredra när svanskotan gör så förbannat ont. Barbacka är nog liiiite bättre förutom att man inte kan ställa sig upp emellanåt. Kanske får lyda rådet att äta tabletter ett tag och se om det hjälper. Jag är dock inget fan av medicin. Ni vet. Kan själv. Behöver inte massa medicin som hjälp och förutom det så AVSKYR jag att svälja tabletter. Bläk! Fast när det gäller min migrän kan jag ta tamefan vad som helst. Håll er borta från migrän kära vänner. Har man inte självmordstankar innan så har man det definitivt under ett migränanfall. 
 
Nu borde jag verkligen diska. Ska samla mod ett tag till sen så. 
 
 
Förra vintern. Jag vill att det inte ska vara vinter längre. Ge mig vår, sol som värmer och ingen snö.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0