Testning, testning.

Kollade Helge i ridhus idag. Ville gärna se hur han rörde sig inför Uppsala. Kunde inte se att han var halt men jag är ju ingen veterinär så det får dom avgöra. Lite stel var han förstås men det är ju inget konstigt efter all denna vila.

Det var kaos i stallgången innan vi kom in i ridhuset. Något pucko (nämner inga namn) valde att släppa in ridskolehästarna lösa idag när det var kurs, barn överallt och dessutom hästar i gången. Hon är vuxen och vet mycket väl att man inte gör så när det är så mycket folk i rörelse. Idioti rent ut sagt! Hästarna sprang genom stallet i ett enda virrvarr och Helge blev såklart superstressad. Hästar, barn och utrustning fulla stallgången och då väljer man att släppa dem lösa. Trodde inte det fanns så korkade människor faktiskt men jag blev överbevisad. Tur att det inte hände någon olycka!

Duschade Helge när vi kom hem så han ser respektabel ut när vi kommer till Ultuna. Gick även en sväng med Grande så han fick röra sig. Var vid det laget både kall och blöt men det kan inte hjälpas. De ska röras på oavsett och så är det med det.

Kom hem till lagad mat på bordet och världens bästa älskling 💕❤








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0