Vår? Vår!

Snön smälter hela tiden nu, och fort går det! Bra för alla utom Vasaloppsåkarna skulle jag tro. Nog finns det snö nog för loppet men föret är inte så roligt när det är plusgrader dygnet runt. Spåren går ju över flera myrar bla och det är nog inte många som går i mål med torra fötter (själv hade jag nog inte gått i mål alls). Poor things. Sånt man får räkna med när man utför sånt dårskap som att åka 9 mil på skidor. Dock lär man väl göra det nångång i livet när man bor här. Träningsmöjligheterna finns ju om man säger så, med milslånga elljusspår i varenda litet byhålehörn häromkring. 
 
Jag är iaf jätteglad att snön verkar försvinna. Kom an bara leriga tider! Det bästa vore om snön försvann över en natt och marken var torr och fin direkt. 
 
Igår flängde jag runt en massa innan jobbet. Sjukhuset på provtagning (lika rädd varje gång fast jag gjort det tusen gånger snart), apoteket och hälsade på mormor. Började sedan jobba en timme tidigare för att slippa åka hem och glo en timme innan jag skulle tillbaka. 
 
Idag har jag gått med Helge samt spikat på en baksko lite bättre. Hoppas det håller över fredagen så vi kan åka till Borlänge. 
 
Plugg nu sen ska jag faktiskt träna innan jobbet. Vi har ett fullutrustat gym på jobbet, det är ganska lyxigt.
 
 
Sist men inte minst en hälsning till alla som köpt bil utan blinkers.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0