Ridstil.

Din stil i en mening: En mening? Bitch please!

Jag har ingen stil. Ingen KLASS (som Gunilla Persson skulle kraxat ur sig).

Jo då. Jag gillar enfärgat. Mörkblått, beiget, svart, grått, brunt. Typ. Rutiga ridbyxor tycker jag är väldigt mycket mindre fint och randigt likaså. De här nya mönstrade ridbyxorna gillar jag inte alls just nu men jag har ändrat åsikt 10 000 ggr förr så jag gör det säkert ang dessa också. 

Vi brukar mest se ut såhär. Lite halvt har vi ansträngt oss för att matcha. 

 
 

 

Stilförebild: 

Hmm...kanske mig själv. Jag skulle kalla mig en föregångare till hur dagens ungdom vill se ut. 

 
 
 
 

Vad inspireras du av i vår: Bloggar som "hänger med" (haha vilket uråldrigt uttryck), som lägger ut bilder på nyheter osv.

Tex: SHOWJUMPER.SE    <---- OBS! Inget fjäsk. Its zee truth! 

 

Vad tror du på inför våren: Ja, det verkar ju vara en hel del mönster, huvaligen, men som sagt så antar jag att jag själv kommer gilla det själv också. Kommer kanske rida runt med blommiga ridbyxor och prickig tröja =) Hehe, nej mönster på ETT plagg räcker, om det ska vara öht. 

Det bästa basplagget i vår: Snygga ridbyxor som man lätt kan matcha olika överdelar och schabrak till.

 

Färger i vår: Alla möjliga verkar det som. Helst blandat med varandra. 

En ideal outfit i vår: En långärmad piké, en snygg väst som matchar med snygga ridbyxor, bruna stövlar och brun hjälm. Det är jag inne på.

 

Do’s and don’ts: Man får se ut precis hur man vill så länge man inte har svart hjälm. Nej då. Så länge man HAR hjälm bryr jag mig inte om hur folk ser ut. Jag har nog med att oroa mig över huruvida folk bryr sig om hur JAG ser ut.

Ditt senaste köp: Ett par ridbyxor från Jacson som är HUR SNYGGA SOM HELST. Och på halva priset nu när jag köpt dem för ordinarie pris (köpte dem förvisso i december).

 

 Tre saker på vårens önskelista: En Uhip-jacka, bruna ridstövlar och en ny hjälm. Vet inte vilken. 

 

 
 
 
Så. Kan avslöja att för för tillfället så rider jag mest i långkalsonger och täckbyxor med typ varsel-jacka. Så snygga är vi här ute i skogen. Får hoppas det inte springer runt paparazzi-fotografer i skogen så vi blir förevigade till den stora massan. 
 


Kommentarer
Matilda

Hahahaha skitbra!! Och tack! ;)

2014-02-16 @ 20:08:41
URL: http://www.showjumper.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0