Måndagkväll.

Idag fick jag förfrågan om jag ville träna för Annica Norén på hästen jag red igår och jag tackade självklart JA. Det blir kul! Det var längesedan jag red ett ordentligt dressyrpass för tränare och det ska bli roligt att rida Cheri...e. Cherie. Tjärriiii kallar vi henne. Vet inte hur hon stavar sitt namn =) Har faktiskt lite träningsvärk från gårdagen. Funderade länge innan jag kom på varför jag hade ont, hehe. Är ju inte van att rida "riktigt" just nu.
 
Dock så red jag Grande idag men det gick inge bra. I början var han jättefin men sen blev han dragig och inte alls lika fin. Vet inte riktigt vad jag gjorde för fel men antar för lite ben och för mycket hand. Det brukar aldrig bli bra om man rider så. Han fick då ut och röra sig iaf. Helge skoddes ju så han gick jag bara en kort promenad med efter det. 
 
Har spenderat kvällen hos mamma och pappa och fick höra att Sofie och Ida landat och checkat in på hotellet i Dubai. Pustar ut en stund innan de ska resa vidare imorgon. Hade jag fått som jag ville hade hela min familj och alla jag tycker om bott i en liten by med våra djur som ingen fick lämna. Vi skulle bara vara tillsammans, säkra och lyckliga i vår sjuka lilla sekt-by. Som i filmen The Village typ. Haha. Nej då, men jag gillar inte när mina nära och kära är ute och far världen runt. Inte utan mig iaf =)
 
 
 
Jag och världens bästa siss! <3
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0