Helgen.

Jag måste sluta läsa Tyras blogg alltså. Jag blir bara irriterad, förskräckt och förbannad av det ändå haha. Det senaste är visst att hon brukar massera in liniment på strålbenet. Det är väldigt bra gjort med tanke på att det sitter INNE i hoven. Det är det nog inte många som kan skryta med =) 
Kan tycka att det är tokigt att ge sina läsare tips när man inte vet vad man pratar om, men men, det är upp till henne. Får hoppas hennes läsare är kunniga nog att sålla ut alla knasigheter. 
 
I helgen har jag jobbat en del. I fredags kväll hade jag beredskap på vanliga jobbet och igår jobbade jag på julshow. Det var jättekul att göra nånting annat som omväxling, även om jag inte hade velat jobba i restaurangbranschen igen, det är jag klar med förutom nån gång ibland, då är det bara roligt. Ska jobba där två gånger till innan jul. Nästa helg är jag dock HELT ledig. Då vankas julfest med jobbet (på den showen jag jobbade på igår haha) och så måste vi förstås se Hobbit-filmen som har premiär i veckan. Ska bli skönt med en helt ledig helg, man hinner inte riktigt ta igen sig när man bara får ledigt en dag av sju. 
 
Hästarna har mest promenerats nu när marken är hård och det inte är någon snö. Var iväg till Orsa med Helge i fredags men annars har det varit lugnt. Vill inte belasta hans hovleder mer än vanligt nu när han har det lite jobbigt med underlaget. 
 
I morse fick vi sovmorgon och jag klev inte ur sängen förrän 10,30. Vi åkte och åt frukost på Wayne´s och handlade lite mat innan jag åkte till stallet. Lugn och skön dag. Tog en joggingtur till stallet en gång till när jag släppt A på tåget mot Sthlm. Fixade hö och gick med Helge en liten stund. Jag gillar INTE det här stillaståendet. Men hästarna vill inte vara ute när det är mörkt heller så man får se till att de rör sig ändå. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0