Ekorrhjulet.

Livet rullar på som vanligt. Jobba, fixa stall och röra på hästarna, äta, duscha, sova, börja om. 
Eat, mocka skit, sleep, repeat. Skillnaden idag är att en viss procent av min kropp har färgats blå och att det gör ont, dock mindre ont än jag trodde igår. 
 
Den här tiden är rätt seg. Tack och lov att vi är på väg mot jul. Under jul och efter brukar allt kännas lättare. Jobbar dessutom inte spec mycket över jul så jag hoppas kunna vila upp mig och ladda batterierna, som det heter. 
 
Nej ingen idé att sitta här i sin ensamhet och uggla. Börjar 5,30 imorgon och borde kanske sova några timmar innan dess så jag slipper vara ett monster på jobbet. Blev förbannad på en kille på jobbet idag som drog ett "hästar passar bäst på mackan"-skämt när jag berättade om hästen som blivit såld nyligen för 26 mille. Berättade hur sinnesjukt gammalt och extremt tråkigt skämt det där är, som ingen tycker är roligt och som är det mest icke-fantasifulla, töntiga, uttjatade skämtet i världshistorien. Vet inte varför jag är så explosiv just nu. Jobbat för mycket skulle jag tro. Behöver åka på vilohem =) Bli inlåst utan godis och telefon. Det vore allt nåt. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0