Slut på det roliga.

Nu är vi inne på sista timmarna av semestern för denna gång. Jag har haft det bra. Riktigt bra för det mesta.
Förutom sol, bad, umgås med familj och vänner så har vi ju byggt en utebox (som först var tänkt till Grande men som nu Helge fått flytta in i tills vidare) som blev riktigt bra! Pappa har slitit som ett djur och halva hans semester försvann på kuppen. Jag har gjort det jag har kunnat också och spikat samt varit hjälpreda och Andreas med. Laddar för att måla den falu-röd med vita knutar innan hösten nu bara. Tanken är att Helge ska bo där fram till vintern, sen får ev Grande flytta dit iom hans bronkit och frisk-luft-behov, även om det är kallt. 
 
Ridningen på Helge i sommar har gått bra överlag men INTE idag. Han var loj men ändå spänd och ingenting gick som det skulle. Han ska få några dagars promenader nu och så måste jag sänka kraven nästa gång jag rider. Måste låta det ta sin tid för honom att slappna av och inte kräva full koncentration från honom då, då blir det bara en ond cirkel. Han verkar då trivas i sin stora box iaf och det är ju ett stort plus! 
 
Grande red jag på banan häromdagen och han var jättefin. Man får dock rida för det. Ja, herregud. Han är ingen häst som är "på plats" ett helt pass om man säger så. Man får göra nånting hela tiden för att han inte ska vara som en planka att rida. På slutet räcker det med små, små signaler men att bara sitta där och åka med, nope. Inte på Grande inte =) Han ska också få följa på promenad de närmaste dagarna. 
 
Nej, nu får det bli sängen. Jobbar visserligen kväll imorgon men denna semester är sömn inget jag har pysslat med speciellt mycket. Tre-fyra sovmornar på sin höjd. Att börja jobba kommer inte bli några problem ang att gå upp tidigt iaf.
 
Natti!
 
 
Denna bild är från förra sommaren men igår hittade jag honom utanför staketet igen. Min lilla rymling. INGEN respekt för tråden. Knas =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0