Godag.

Nu var det ett tag sen. Har haft fullt upp med hästar som skotts, jag har fyllt år, haft middag med familjen, överraskningsmiddag med mina vänner, sprungit Vasastafetten osv. Haft det väldigt bra med andra ord.

Hade en bra födelsedag med bl a tårta som Andreas bakat. Av honom fick jag den där jackan jag ville ha! Är jättenöjd med allt jag fick.

I fredags hade Andreas fixat ihop nästan hela kompisgänget på middag på Strand. Hade INGEN aning, det var jättekul!

Hästarna har tagit det lite lugnare i veckan med några promenader, Grande har ridits på banan och Helge fick vila någon dag då han var lite ömfotad.

Red honom i skogen idag. Joggare bara rakt fram på en mjuk väg i trav. Han var supertrevlig att rida och jag kunde länga traven rejält och känna det där...ni vet när man rider ökad trav och kan rida lätt i slowmotion typ för att hästen "hänger" så i luften. Det är härligt. Jag red lite tempoväxlingar och höll allt helt okomplicerat och enkelt. När jag la ner honom på slutet var han helt avslappnad och nöjd. Det var jag med.

Idag har jag jobbat så därför är jag ledig imorgon. Underbart! Var meningen att jag skulle besikta transporten imorgon men självklart fungerade inte en av blinkers-lamporna så jag bokade om till en senare tid. Jag och mamma tar en tur till Borlänge istället.

Träningsvärken från gårdagen gör sig påmind här i soffan. Jag är inte speciellt nöjd med min tid men jag hade ju knappt tränat på hela sommaren heller.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0