Ordbajseri.

Mätt, nyduschad och sitter i soffan i onepiece. Har tittat lite på ett gammalt nationellt prov för matte b nyss. Såg riktigt svårt ut. Känns sådäääär. Måste ligga i och plugga duktigt några veckor nu så jag klarar det. Har dessutom sökt matte 3c idag (JA 3C! Den svåraste av matte 3:orna. Gah. Motsvarar matte C som det hette på min tid). Och kemi 1. 
Vatten över huvudet much? Eh JAPP! Det tror jag. Men man måste våga för att vinna. Jag förlorar inget på att testa iaf. Tid, möjligen, men det är det väl värt. Den här påsken blir det med andra ord en hel del plugg för både min och Andreas del. Nu spelar betyget i den här kursen visserligen ingen större roll så länge det är godkänt (tänkte komma in på utbildning via högskoleprov) men jag behöver plugga mycket för att klara det öht. 
Var alltså hos studievägledaren idag och pratade igenom detta. Blir tufft att både jobba heltid och plugga två kurser på ett halvår när man dessutom har två tidskrävande hästar att hinna med också (glömde visst nämna det för henne, oups). 
 
Apropå hästarna så vilade Grande idag (motionerade sig själv i hagen) och Helge tömkörde jag runt gården i skritt. Imorgon vilar båda för då ska jag hämta hö och åka förbi och titta på hopptävling i Orsa på vägen hem därifrån. Kanske tar en promenad med Grande om det inte blir för sent. 
 
Haha, INGEN kan ju vara intresserad av den här skiten jag skriver så därmed säger jag godnatt!
 
 
Snart sommar!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0