Nytt träns!

 
 
Jag har ju letat lite lätt efter ett nytt träns den sista tiden. Har testat ett från perfect sit of Sweden och Helge trivdes med det men jag tyckte inte det var värt det priset. Kvalitén är sådär och vidare snygga är de ju inte. Jag ville alltså inte betala nästan 2000:- för något som inte var 100%.
Satt och kikade på nätet och hittade detta istället. Jättebra kvalitet, väldigt mjukt, två breda nosgrimmor (en svart och en svart med vitt foder), fint pannband och väldigt fina släta lädertyglar. Hakar på allt. Det fanns dessutom i närheten av Andreas lägenhet i sthlm så han mötte upp och köpte det åt mig så slapp jag frakt också :) Perfekt! 
Jag gillar även att köpa begagnat. Det känns bra för miljö-samvetet och såklart för plånboken. Alltså dessa tyglar! Har aldrig haft ett par så mjuka och sköna tyglar i mina händer. Är så nöjd och framförallt har Helge börjat gapa efter bettet igen och inte hålla ihop munnen som han gjort ett tag förut. Har ju nackplattan på också även om det är ett mjukt träns. 
 
Fint va? :) 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0