Höst

Ca en gång i halvåret (kanske liiiite oftare) går jag ut på krogen. Att det är så sällan har en anledning: Jag gillar inte äckliga fyllon, jag vinner just inget på att gå på krogen mer än att träffa ett fåtal människor det går att prata med som varken raglar eller sluddrar, jag orkar inte se på folk som inte kan klä sig, inte kan beté sig, osv. Plus att jag har sällan tid, lust, ork att dricka själv. Idag hade jag utsläpp i stallet tex, då vill man inte vara bakis. Så igår var jag chaufför. Dock mådde jag ändå dåligt när jag vaknade. Huvudvärk och extremt trött. Jag brukar klara 4 timmar sömn enstaka gånger men idag gjorde jag det inte så jag åkte hem och sov lite till efter stallet.
 
Låg i sängen till 12(!) och det hör inte till vanligheterna. 
Klev upp till slut och städad och diskade lite sen kom en kompis som är lärare och hjälpte mig med matten. Har prov i veckan så det gäller att finslipa och komma ihåg allt nu. 
 
Sen red jag och Emelie ut hästarna i skogen. Jag har ju ändrat min ridning ganska rejält på Helge nu (mina tränare säger att jag är FÖR snäll i handen, jag måste erbjuda ett stöd och rida fram till det) och han förstår inte alltid vad jag vill och idag var en sån dag. Han stretade emot en del men släppte sen och var väldigt fin sista traven. I galoppen var han fin hela tiden, det är traven i början vi har mest problem med. 
På tisdag är det dags för dressyrträning för Nina - cant wait!
 
Annars händer inte så mycket i veckan. Jobb, hästar och plugg.
 
 
Nu är det verkligen höst. Utanför fönstret blåser det, regnar småspik och är mörkt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0