En kommentar kom in.

"Hade mer än gärna sett att du gjorde träningsvideos, då du rider väldigt bra och du kan din sak"
 
Vet inte om den här kommentaren är ironisk eller inte men träningsvideos kommer jag nog aldrig att göra. Anser mig inte tillräckligt duktig för något sådant. Däremot kan jag lägga ut mer filmer när jag rider så ni får se hur jag gör (därmed inte sagt att det är rätt för alla), absolut inte i något "så-gör-jag-som-tror-jag-är-proffs"-syfte utan bara på kul. 
Det här med att jag inte tycker Tyras video är bra betyder inte att jag rider bättre än henne. Hon rider faktiskt skapligt bra när det gäller hoppning men hon har inte rätt i allt hon säger och det är dumt att hon "lär ut" det till så många småtjejer.
Jag skulle vilja skjutsa henne på dressyrkurs hos Gunilla Byström eller nåt =) 
 
Nog om det.
 
Igår red jag och Elin ut Helge och Curry runt en tjärn i skogen. Vi galopperade ganska mycket och hästarna var pigga och glada. Den lille röde ponnyn kanske lite FÖR pigg och glad =P Han stack iväg ganska rejält och Helge var vääääldigt sugen på att följa men det fick han inte. Är lite nöjd att han skötte sig så bra och väntade utan att hitta på något satyg. Han fick dock öka lite han också på slutet av vägen. Ordning och reda skareva! 
 
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på men båda hästarna ska motioneras iaf. Innan dess ska jag dock jobba några timmar. Ni vet hur pengak*t jag är, hehe. Bilen måste in på service nu så alla pengar lär väl gå dit vilket suger!
Tråkig utgift! Jag som ville åka till Stockholm international horse show och göra slut på alla pengar jag äger =P
 
Nej nu ska jag åka och ta av hästarna täckena, ge lunch och vidare till jobbet!
 
 
 


Kommentarer
jag

Jag var inte ironisk.

2013-09-21 @ 23:32:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0