Massage-armar, Zlatan, medicin och att åka EPA runt jorden.

Har OOOONT i mina armar =) Nej, jag har inte tränat. Jag har masserat Helge. Det är jätteviktigt att han slutar spänna sig så hela tiden så det är min uppgift att se till att han är lugn och mjuk i sina muskler. Dessutom älskar han att bli masserad med massageborsten och låter mig knappt sluta (vänder huvudet och puttar tillbaka mig mot honom igen, sötnosen). Bogen och rumpan är det fokus på. Använde liniment bak och stretchade rumpa, lår, bäcken. Han ville inte först men efter lite fjäsk och massage gick han med på det (har ändrat taktik, inte bestämma över honom utan fråga och ta det lugn och fint, dock får jag alltid som jag vill i slutändan).
Gjorde "morotstricket" åt båda håll samt mellan frambenen och när jag masserade bogen var den så lös och mjuk! Kunde ta tag i bogbladet och massera muskeln som går över, helt utan problem. Aldrig hänt innan idag. Framsteg. Lika på båda sidor. 
 
Grande red jag en mysig tur i skogen igår men idag fick han vila. Jag hade lite annat för mig som man hinner med nu när Helge vilar.Mockade lite i hagen, räfsade ihop gammalt hö och slängde och efter många om och men hade jag lyckats släpa en lastpall med kragar från deras förra vinterhage till deras nuvarande. Ska ge hö i den så det slipper bli så mycket spill att ta reda på i vår. Har som jag skrev förut köpt ett till småmaskigthönät som jag ska fylla med hö på morgonen och lägga i pallen. Då kommer deras hö räcka mycket längre vilket är bra på vinterhalvåret då de inte har något gräs att smånoppa i.  
 
Efter jobbet åkte jag och hämtade medicin till Helge för 899:-! Damn vad dyrt det är med veterinärvård och mediciner. Ska bli politiker och ändra på det där jag =)
I Älvdalen får de en del av veterinärkostnaderna betalade av besparingsskogen. Fuskigt! Kanske man borde flytta dit, det skulle jag säkert tjäna på ;) 
Bäst att Metacamet hjälper nu, för mig blir det nudlar resten av året hehe.
 
Imorgon är det helg! Ska jobba imorgon och så har jag sagt till chefen att jag vill vara ledig i helgen. Har jobbat nästan varje helg efter semestern, och det är utöver min vanliga heltid, så nu vill jag vara ledig en helg sen kan jag köra igen nästa helg. 
 
Med hjälp av Andreas så har matten känts skaplig idag. Måste skärpa till mig och räkna mer om jag inte ska bli HELT efter. 
 
Dagens största nyhet är visst att Zlatan fyller år och gör massa mål. 
Där ser man.
 
Jag tycker mest han ser ut som Laleh.
 
Fast hon är ju mycket snyggare. 
 

Imorgon borde min telefon komma! Wiiiiiiiii. Jag får NERVSAMMANBROTT på min nuvarande. Den är så seg, så man skulle kunna åka EPA 32 varv runt jorden innan den får upp ett sms. Jag älskar inte att vänta. Jag älskar INTE att vänta! Otålig delux. Därför har jag köpt en sinnessjukt snabb telefon som ska göra mitt liv komplett.Amen.
 
 
 


Kommentarer
Linda

Vetrinärvårdsbidraget är borta sedan årsskiftet för hästar. För nöt, gris, får och getter finns det fortfarande kvar...

2013-10-04 @ 21:13:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0