Hem ljuva hem.

Blivit några dagars uppehåll här för jag har varit på utbildning med jobbet.
Var några mil utanför Örebro och själva utbildningen var bra och intressant men boendet.... Herregud. Bo ALDRIG på Rastpunkt Laxå. Sjukt skabbigt. Vi uppgraderade rummet och den "högre standarden" var mest skrattretande. Jag är inte så petig, inte med nånting egentligen men betalar man nästan tusen spänn per natt ska det banne mig iaf vara fräscht! Nej fy, hoppas vi håller till på vårat företag nästa gång. I Mora finns bara fräscha hotell, för dem som isf ska komma hit. 
På kvällarna "flydde" vi till Marieberg och gick på IKEA, Hööks och gallerian. På Hööks hittade jag mycket kul men köpte ingenting. På Ikea blev det en spegel och djupa pasta-tallrikar. Hittade även ett pannband och en tröja i gallerian, sen var det slutshoppat. 
 
Det blev ett kärt återseende när jag kom till stallet igårkväll. Iaf från min sida =) Fast Helge stod länge och väl och blåste mig i ansiktet, vilket han inte brukar göra annars. Kanske han hade längtat liiite efter matte iaf.
 
Var uppe tidigt imorse och tog ut hästarna innan jag åkte på mattelektion. Har pumpat huvudet fullt med information de senaste dagarna så trodde inte att jag skulle kunna ta in något mer men det gick bra. Var dessutom själv på lektionen så jag fick mycket hjälp. 
Var förbi mamma och syster på lite frukost sen tillbaka till stallet för att ge hästarna lunch och ta ner resten av gräshagen. De fick gå i en stooor sommarhage och äta lite gräs medans. Gissa om de blev glada? Helge gjorde ett litet stillastående bocksprång och Grande kastade fram frambenen som är hans form av bus, sen lyfte de inte huvudet från gräset på säkert en timme =) 
 
Ska tillbaka och rida osv sen men nu har jag tvätt/disk och matpaus.
 
Ikväll blir det tacomys med familjen.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0