Provresultat och ridning.

Fick svar på mitt matteprov idag och det var 25,5 rätt av 27. Gissa om jag är nöjd?! Det kändes ju visserligen bra när jag gjorde provet men jag måste ändå alltid vara lite negativ =) Jag har för många erfarenheter där jag trott bra om saker som sen gått dåligt så jag törs knappt tänka positivt längre. Tragiskt - ja, men sant. 
Har börjat på ett nytt kapitel nu som är lika svårt som vanligt, fast det här gäller mest att komma ihåg regler. Jag har väldigt bra minne när det gäller vissa saker, men inte matte tyvärr. Det ska nog lösa sig tillslut det här med. 
Nu har jag ett C och ett A och det är jag väldigt nöjd med. 
 
Helge fick stå idag för jag måste prioritera Grande emellanåt också, så det fick han bli idag. Prioriterad. 
Gjorde hela stallet först så när jag red iväg var det redan mörkt men det gjorde ingenting för jag har ju min super-pannlampa! Jag älskar den. Den är grym verkligen (tack för tipset Lotta!). Att jag vågar rida ut i en beckmörk skog helt ensam är ett väldigt, om inte fantastiskt bra betyg för lampan. Om man googlar BikeRay kommer man till återförsäljaren. Verkligen värd pengarna! <------------ Tips
 
Tillbaka till ridturen då. Det var hårt på sina ställen i skogen men jag red där jag vet att sanden är lite djupare och därför fortfarande mjuk. Grandus var pigg och mjuk men jag fick vara väldigt kvick i både hand och skänkel för att få honom dit. Han blir ofta fast i handen så man får kicka till honom lite, ställa åt sidan, kvick i skänkeln, osv. 
Skrittade mest men jobbade lite i trav och tog en kort galopp i varje också. Han kändes pigg och fräsch min fina gamle man. Red barbacka. Det gör jag ofta på vintern. PÅ GRANDE. Inte den andre token =) Fast nog har jag gjort det också. På gården, i djupsnö så man skulle landa mjukt. Han skötte sig dock, vilket han gör oftast men gör han INTE det, då har man inte en chans. Han är snabb den där.
 
"Den där" på provridningen. Så himla mörk han var. Hjärtat <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0