Matteprov och vibrerande telefon i hjärnan.

Har fått mig ett abrupt uppvaknande två dagar i rad nu, men inte den varianten av uppvaknande där man lärt sig något världsomvälvande eller kommer till insikt över något. Mitt uppvakande var att jag vaknade av att alarmet på telefonen gick, under mitt huvud. Har alltså lagt huvudet PÅ telefonen två nätter i rad. Inte mitt bästa sätt att vakna på kan jag meddela. Hoppas denna ny-instiftade "tradition" inte är här för att stanna. Det kunde bli jobbigt för mina redan ganska klena nerver. 
 
Jag törs knappt skriva det men jag tror matteprovet jag gjorde imorse gick bra. Jag tvekade bara på ett tal och det kunde jag iaf räkna ut till hälften. Det kändes lätt och faktiskt.....roligt. Det är inte klokt hur det går upp och ner med humör och kunskap när det gäller matten. Jag kan nämligen ingenting när jag är arg. Jag glömmer ungefär allt jag nånsin lärt mig och då är det inte jättelätt att räkna. Eller tänka rationellt. Eller göra nånting annat än beté som en tjurig 5-åring. 
Hur som helst var det en riktig självförtroende-boost att göra ett "lätt" prov. Jag känner mig helt plötsligt som Blondinbella. Jag kan ALLT! Fast jag tycker inte att klämma ut en unge och spricka från "Ystad till Haparanda" (Anette, Solsidan) ska bli det roligaste i hela mitt liv. Om jag nu hamnar i sådan situation i framtiden vill säga. 
Ska bli spännande att se resultatet sen. Kanske det är helt åt helvete, vem vet =) 
 
Stallet är klart och nu ska jag plocka lite här hemma innan Mr A ska hämtas på tåget. Då ska vi montera ihop och få upp en lampa i taket utan att starta ett världskrig med varandra eller lampan. En sån utmaning. 
 
Ikväll ska vi laga ohälsosamt god mat, äta så vi inte kan röra oss och sova skapligt tidigt för imorgon ska hästarna ut och stallet göras innan kl 8 då jag börjar jobba. Hepp, hepp, full spätta rakt in i kaklet. 
 
 
 
Så finns det dom som tycker jag är knäpp...
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0