På bättre humör.

Den här dagens hästeri har varit mycket bättre än igår.
 
Jag tog med Helge till Mora ridklubb där jag tränade dressyr för Göran Liljestam. Han frågade hur det gått och vad jag ville ha hjälp med. 
- "Det går inte bra alls för jag kan inte rida honom mellan skänkel och hand, inom ramen", eller något i den stilen svarade jag men efter dagens träning fick jag med mig såååå mycket! Han är så sjukt bra att rida för. Man förstår verkligen vad han vill få fram och han verkar liksom känna ens häst utan och innan för han vet precis vad man behöver göra på just den hästen. Jättekul! Framförallt efter gårdagen.
Han tyckte dessutom att jag red 50% bättre än förra gången för några veckor sedan och det var ju kul att höra, att någon tycker det går framåt iaf. Han tycker även att Helge är en jättefin häst med riktigt bra trav och galopp men han har mycket kvar i utbildningen än. Och jag tror också han kan bli riktigt fin när jag bara kan rida honom ordentligt och han därav sätter mer muskler och bygger överlinje.
 
Note to self: Värmde upp i ganska stor galopp idag vilket var bra. Inte försöka få ihop honom utan rid FRAM först. Han måste alltid ta framåtdrivande hjälper innan det är någon idé att börja rida ihop och korta.
 
Nu måste jag ta fram kläder och förbereda morgondagen. Åker till Sthlm 06,45 och innan dess ska hästarna ut och stallet fixas. 
Nästa helg måste jag få en sovmorgon annars kommer nog den där berömda väggen rusande in i pannbenet på mig med expressfart. 
 
 
Imorgon ska jag dansa med Bruce på scen!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0