Hårda tag.

Dressyrträning för Annica idag.
Han kändes väldigt fin och mjuk, vilket jag förmodligen har Nina-träningen i tisdags att tacka för. Annica tyckte han hade en bättre form än sist och att jag red bättre än sist. Han var dock trött och protesterade ganska mycket i galoppen. Det är varmt och han har gått ganska hårt de senaste veckorna så nu blir det bara skritt fredag-tisdag så han får ta igen sig lite. Har en, möjligen två dressyrtränings-helger framför mig och efter den eller dem ska han få en längre period med lite lugnare ridning. För en "normal" häst i hans ålder i bra kondition är det inga problem att gå som han gjort. Jag kommer dock åt honom mycket bättre nu och det blir jobbigt och ovant för honom, därför behöver han få lite vila. 
 
Har ätit lite och ska ta en dusch innan det är dags att hämta hem A från tåget. Nu har han klarat första året på sin civilingenjörs-utbildning. Jag är imponerad! Duktiga du <3
 
 
Jag veeeet att jag sa att den senaste var den sista. Jag veeeet att jag sa det. MEN jag har fått inspiration av syster och vill göra något liknande. Som en kärleksförklaring till min familj. Det får isf bli efter sommaren. Tänker inte springa runt med en tatuering som inte man får sola och bada med =) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0