Förbannad.

På det här som händer i Stockholm just nu. Hur fan tänker folk?! Hur i helvete tror man att saker ska bli bättre när man härjar och förstör? Vad är det som ger dessa människor som medverkar i upploppen rätten att elda upp andras bilar och kasta sten på folk som enbart finns för att HJÄLPA?! Brandmän och poliser som gör allt de kan för vårat samhälle? Det är så sjukt så det finns inte ord. Jag hoppas verkligen att dessa människors hus brinner ner en vacker dag och att de får INGEN hjälp överhuvudtaget.

De pratar om arbetslöshet i förorterna. Ja men nu har ni förbättrat era chanser! Nu när ni sätter eld på saker, slänger sten och förstör nu vill nog arbetsgivarna ha er. Lycka till! Man får inte jobb slängt på sig, man får kämpa och bevisa att man är den person företaget söker.

Det hela verkar ha eskalerat till en tävling om vilken stadsdel/förort som kan ställa till med mest skit. Well done, losers. Det kommer inte leda till något annat än att skattepengarna går till att återställa det ni förstört.

Och så har dom mage att kräva att polisen ska be om ursäkt. Haha! Det var det jävligaste jag hört. Visst, det kanske var onödigt att den machete-viftande mannen blev skjuten till döds, MEN hotar man folk och slår hej vilt med en machete kanske man inte kan räkna med att bli mottagen med öppna armar och ett gäng rosor liksom.
Sverige är ett alldeles för mjäkigt land ibland.

Vill poängtera att detta är inget påhopp mot invandrare om någon tror det. Idioter är idioter vilken färg de än har och vilken del av jorden de än kommer ifrån.
Dock borde folk lära sig hur man löser problem i Sverige (både idiotiska invandrare och idiotiska svenskar), det är iaf inte genom att bränna svenska flaggan och kasta sten på folk som vill ställa allt till rätta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0