Skärtorsdagen.

Vaknade av den underbart ljuvliga känslan av ett oerhört smärtsamt sendrag i baksidalår. Låg vridandes och vändandes och kämpade för mitt liv några sekunder innan det behagade ge med sig. Då kunde jag inte somna om, och det gjorde inte så mycket för klockan skulle ändå ringa tio minuter senare. Har vaknat precis innan klockan nästan hela veckan nu. Praktiskt om man skulle glömma ställa klockan nångång. Dock hyser jag som sagt stor tvekan till att jag är utvilad, snarare stressad eller otålig att börja min dag.
 
Dagen idag är faktiskt HELT ledig! Kan inte beskriva hur glad jag är att jag tog ledigt. 
Startade dagen med en härlig ridtur på Helge i solen. Var lite bestämd idag och lät honom inte springa ifrån eller streta sig ur situationer. Han blev riktigt mjuk, fin och lydig så det känns som det är rätt väg att gå. 
Gjorde en avsaktning från galopp till trav TO DIE FOR!...hm..nåja, kanske inte to die for men den var riktigt, riktigt bra! I andra galoppen var det svårare men fick till två skapliga på raken iaf. Gjorde även 10000000000 halter från skritt och trav med bättre och bättre resultat. 
Duktig skrotis.
 
Jag har ätit frukost, duscha och snart ska jag till Orsa på hopptävlingar. Ska stå på framhoppningen, vilket passar perfekt en dag som denna! Brukar se ut som om någon dragit fingret genom en pensel i ansiktet på mig (fräknig som attan alltså, and I like it!) efter en dag i solen. 
 
Efter det ska hästarna in sen ska jag bowla med en vän från Sthlm. Han kommer förmodligen få stryk utan dess like, eller så blir det tvärtom. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0